• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Frustreret Henry efter 1-5-snitter: VAR virkede ikke

Foto: Getty Images

Thierry Henry er utilfreds med, at VAR ikke virkede, da Monaco appellerede for straffespark mod Strasbourg.

Af Victor Risager

Thierry Henry har ikke haft det nemt som cheftræner for AS Monaco, siden han overtog tjansen i oktober 2018, og lørdag aften indkasserede Monaco et af deres værste nederlag i denne sæson. På hjemmebane tabte de nemlig med hele 5-1 til Strasbourg.

Men kampen kunne have forløbet meget anderledes, hvis videodommersystemet VAR havde fungeret i kampen, mener Thierry Henry. Da Monaco blot var bagud 2-1, blev Rony Lopes nemlig nedlagt i feltet, men selv om Monaco appellerede for, at dommeren skulle kigge situationen igennem, skete det ikke.

Systemet fungerede nemlig ikke, fortæller Henry til Monacos hjemmeside.

- VAR virkede ikke på straffesparket på Rony Lopes. Hvorfor virkede VAR ikke? Dommeren fortalte mig, at VAR ikke virkede på det tidspunkt. Siden min ankomst har jeg ikke brokket mig over dommerne eller VAR. Men det er lidt for meget for mig, lyder det fra Monaco-træneren.

Den 41-årige Arsenal-legende fortæller endvidere, at Monaco blot kæmper for at undgå nedrykning i denne sæson, og at de skal forbedre forsvaret, hvis det skal lykkes.

- Vi var meget bedre i 10 minutter i den første halvleg. Og det var da vi scorede, og vi skulle have haft et straffespark. Men lige siden jeg ankom her, har jeg sagt, at vi kæmper for at blive oppe. Det vil være nødvendigt at gøre forsvaret bedre, knokle og spille bedre, fortæller Henry.

AS Monaco ligger i øjeblikket næstsidst i Ligue 1 med blot 15 point efter 21 runder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.