• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Sloth

Henry vil hente Chelsea-spiller som første signing

Henry vil hente Chelsea-spiller som første signing
Foto: Charles McQuillan/Getty Images

Den nye Monaco-træner Thierry Henry har allerede udset sig den første spiller han vil hente i det kommende transfervindue

Af Mikkel Sloth

Den franske fodboldlegende Thierry Henry blev i går præsenteret som træner i AS Monaco. Den nye træner er også allerede begyndt at forberede sig på januars transfervindue, hvor han for første gang kan sætte sit præg på truppen.

Han har ifølge TV3 Sport også allerede udset sig sin allerførste signing. Og her kigger han mod Premier League, hvor han efter en række fantastiske sæsoner i Arsenal stadig bliver betragtet som en af de bedste spillere i ligaens historie.

Faktisk er det også i en London-klub, at Henry har udset sig sin ønskespiller. Nærmere bestemt Chelsea, hvor stortalentet Callum Hudson-Odoi render rundt. Den kun 17-årige angriber har allerede fået sin debut på Chelseas førstehold, men har endnu sin sæsondebut til gode. 

Henry har endda en trumf i ærmet, som han håber kan øge chancen for, at han får sin ønskespiller. Monacos sportdirektør er nemlig Michael Emenalo, der tidligere har været både assistenttræner og teknisk direktør i netop Chelsea.

Håbet er derfor, at Emanolo kan bruge sin kontakter i klubben til at overtale the Blues, så de lader angrebstalentet skifte til klubben fra fyrstendømmet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus