• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Anders Dehn

Holdkammerat: Vi talte allerede om Dolberg for to år siden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Dolberg har imponeret Malang Sarr, både nu som holdkammerat og for to år siden som modstander. Stopperen kalder Dolberg en komplet spiller.

Af Anders Dehn

OGC Nice gjorde i slutningen af august Kasper Dolberg til klubbens dyreste indkøb i historien, og noget tyder på, at danskeren har trænerens tillid fra begyndelsen. Han startede i hvert fald inde, første gang han havde chancen, da Nice tabte 2-1 til Montpellier i lørdags.

En af de spillere, der står over for Dolberg til træning, er Malang Sarr. Den 20-årige midtstopper er imponeret over sin nye holdkammerat og kalder ham en komplet spiller. Sarr husker også Dolberg fra et indbyrdes møde i Champions League-kvalifikationen i 2017.

Læs også:Cheftræner om Kasper Dolberg-debut: Han var træt til sidst

- Vi talte om det efter vores første møde i Champions League. Jeg kunne virkelig godt lide hans spil, og det faldt mig helt naturligt at sige til ham, at jeg altid har elsket den spillestil. Han er stadig den samme angriber som dengang, hvilket det er et held for os, siger Malang Sarr til L'Equipe.

Dengang gik Ajax videre til Champions League-gruppespillet efter 1-1 i Amsterdam og 2-2 i Nice. Dolberg scorede ikke ved den lejlighed.

Læs også:Kasper Dolberg debuterede i Nice-nederlag

Også cheftræner Patrick Vieira roste danskeren efter hans debut i weekenden.

- De (Dolberg og Adam Ounas, red.) har et enormt talent, men vi er nødt til at give dem tid til at arbejde og bruge deres talenter til at bruge til holdets bedste. Det vil være mit ansvar at få mest muligt ud af spillerne og forsøge at sætte dem i den bedst mulige situation for at sikre os resultater, sagde han.

Kasper Dolberg får en ny chance for at imponere, når Nice møder Dijon på lørdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus