• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Hvem vil have mig? PSG-stortalent klar på lejeaftale i januar

Hvem vil have mig? PSG-stortalent klar på lejeaftale i januar
Foto: Getty Images

Timothy Weah erklærer i et opslag på Instagram, at han er meget opsat på at blive udlejet fra Paris Saint-Germain i januar.

Af Morten Jørgensen

Der er blot en uge til, at transfervinduet åbner igen, og i løbet af januar bliver der ofte lavet en del lejeaftaler. De spillere, som ikke får tilstrækkelig med spilletid, leder efter nye græsgange.

Det er også tilfældet for Paris Saint-Germains 18-årige stortalent, Timothy Weah.

I et Instagram-opslag skriver han, at han er meget opsat på at få mere spilletid, og derfor tilbyder han sig til andre klubber via sit opslag på det sociale medie.

- Jeg vil bare tage tid til at tale med alle om beslutningen, som min familie og jeg lavede om at blive udlejet til vinter, skriver han blandt andet.

Den 18-årige amerikaner, der er søn af den legendariske angriber, George Weah, har blot spillet tre kampe for Paris Saint-Germain i denne sæson, hvor han dog har bidraget med to scoringer. Konkurrencen fra spillere som Edinson Cavani og Kylian Mbappé har dog betydet, at spilletid i øjeblikket er et stykke væk.

Derfor håber han på, at han efter et halvt på en lejeaftale kan vende tilbage og bevise sit værd i den franske storklub.

- Jeg håber, at jeg efter seks måneder vil være klar til at vende tilbage til Parc de Princes og give alt.

Ifølge det franske medie, RMC, er det den skotske storklub, Celtic, som ser ud til at leje Timothy Weah i næste måned. 

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.