• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Ikke engang halvvejs i Ligue 1: PSG dominerer og runder 50 point

Der er meget gode chancer for, at PSG kommer til at få 100 point i Ligue 1 i denne sæson.

Af Oliver Okstrøm

PSG har én runde før halvdelen af den franske Ligue 1 er færdigspillet ramt 50 point i tabellen. Det skarpe hjørne blev klaret efter en 3-0-sejr over Amiens, der hører til i den tunge ende af den bedste franske række.

Sådan en sejr skulle egentlig være en smal sag for en klub af Paris Saint Germains størrelse, men spændingen i kampen blev ved helt ind i anden halvleg, hvor PSG først fik scoret efter 57 minutter på et straffespark af Edinson Cavani.

Hvis det ikke var med til at punktere spændingen i opgøret, så klarede Adenon det. Amiens-backen fik sit andet gule kort i opgøret for at nedlægge Kylian Mbappe på kanten af feltet efter 66 minutter af kampen, og så var dén kamp mere eller mindre afgjort.

Kort efter var Mbappe igen på spil i kampen. Denne gang fremtvang han dog ikket et rødt kort, men i stedet stod han for scoringen til 2-0 efter fornemt forarbejde af blandt andet Cavani i et hurtigt kontrastød.

PSG var langt fra færdige med at score mål, og med 11 minutter tilbage af den ordinære spilletid var Marquinhos gået med frem i et angreb, som han afsluttede med et skud tæt under mål til 3-0.

Med de 50 point er der 13 point ned til Lille, der tilmed har spillet to kampe mere end PSG. Hovedstadsklubbens næste opgave i den bedste franske række er mod Guingamp, der har den tidligere Brøndby-spiller Johan Larsson i truppen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.