• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mads Aagurd

Joachim Andersen enig med fransk storklub: Kun købsprisen mangler

Foto: Getty Images

Forsvarsspilleren er snublende nær et skifte til franske Olympique Lyon, der vil gøre ham til den dyreste dansker nogensinde.

Af Mads Aagurd

Sampdoria-danskeren Joachim Andersen har i lang tid været rygtet til nogle af Europas største adresser. Valget ser ud til at være faldet på Lyon, de personlige vilkår er forhandlet, og et skifte er derfor lige på trapperne.

Det er Bold.dk, der onsdag erfarer, at den 23-årige dansker har besluttet sig for at tage til Frankrig, ligesom de skriver, at vilkårene allerede er forhandlet på plads. De oplysninger har TV2 SPORT fået bekræftet.

Kontrakten har en værdi på 22 millioner kroner efter skat, men endnu mangler klubberne at blive helt enige om transfersummen. Det er ikke meget, der lige nu adskiller parterne, idet Sampdoria kræver 225 millioner kroner, mens Lyon er villige til at give 217 millioner kroner.

Hvis det bliver i det prisleje vil Andersen blive den dyreste danske fodboldspiller nogensinde. Det forventes, at handlen falder helt på plads indenfor de kommende uger.

Foruden Lyon har også AC Milan, Tottenham og Manchester United på rygtebasis været meldt interesseret i danskeren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.