Ligue 1

Joachim Andersen og Lyon er semifinaleklar i ligacup

Lyon er klar til semifinalen i ligacuppen Coupe de la Ligue efter en sikker sejr over Stade Brestois.

Lyon spillede sig onsdag aften videre i den franske ligacup, Coupe de la Ligue, med en sikker 3-1-sejr over Ligue 1-klubben Stade Brestois 29 på hjemmebane

I startopstillingen havde Lyon ikke valgt at spare profilerne, selvom de har det svært i Ligue 1, og iblandt de 11 startere var danske Joachim Andersen også at finde.

Lyon skulle kun bruge 19 minutter, før de kunne bringe sig foran. Angriberen Moussa Dembele modtog bolden på Stade Brestois’ banehalvdel, før han løb fra gæsternes forsvar og sendte bolden sikkert i mål.

Føringen blev fordoblet i anden halvleg, da Houssem Aouar scorede Lyons andet mål i kampen. Efter et fladt indlæg af Kenny Tete sendte Houssem Aouar bolden flot i mål med sin førsteberøring.

Stade Brestois fik sparket lidt spænding i opgøret, da de udlignede i det 85. minut ved Samuel Grandsir, der sendte bolden i mål efter et kontraangreb. Det blev dog ikke starten på et comeback, og i overtiden scorede Lyons Jean Lucas til slutresultatet 3-1.

Lyon sikrede sig sejren og er dermed videre til semifinalerne i den franske ligacup.