• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Johan Larsson tabte liga-debut for Guingamp

Det blev til et nederlag på 0-1 efter et tidligt mod mål St. Etienne lørdag aften for Johan Larsson.

Af Oliver Okstrøm

Johan Larsson skiftede ved nytårstid fra Brøndby til franske Guingamp, som ligger til nedrykning i Ligue 1. Den svenske højreback havde første kamp for sine nye klub mod Pontivyen i Coupe de France, hvor det blev til en 4-2-sejr.

Han sad dog på bænken i den efterfølgende runde i sidstnævnte turnering, da de skulle op mod PSG, men lørdag var den tidligere Brøndby-anfører igen i startopstillingen for sin nye klub, da de mødte St Etienne på hjemmebane.

Det var samtidig første gang, at Johan Larsson var i kamp i den bedste franske række efter de to føromtalte pokalkampe, men det blev nok ikke til den debut, som han havde håbet på, at han ville få. Kampen endte nemlig med et nederlag på 0-1.

Kampens enlige mål kom efter bare seks minutter på et direkte frispark af tuneseren Wahbi Khazri, der altså også endte med at blive matchvinder i opgøret.

Resultatet betyder, at Guingamp forbliver på sidstepladsen i Ligue 1, hvor de har syv point op til Amiens, der er lige over nedrykningsstregen. De har dog også spillet en kamp mere end Larssons klub. I bunden af den bedste franske række finder man desuden også mestrene fra 2017, Monaco, der er på næstsidstepladsen i tabellen.

Næste opgave for Guingamp i deres kamp mod nedrykning er på hjemmebane mod Rennes.

Superliga

Mere Superliga

Fokus