• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Kasper Dolberg debuterede i Nice-nederlag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Dolberg startede inde og spillede knap 80 minutter for Nice lørdag aften.

Af Victor Risager

Kasper Dolberg fik lørdag aften sine første minutter i Nice-trøjen, efter at han for få uger siden skiftede fra Ajax til den franske klub. 

Den danske landsholdsangriber var at finde i Nices startopstilling til udebaneopgøret mod Montpellier, og han spillede knap 80 minutter i kampen, der sluttede med et nederlag til Nice.

Nice kom ellers foran efter 34 minutter, da Adrien Tambeze bragede bolden i mål med et benhårdt skud fra kanten af feltet. Få minutter efter var der dog bragt balance i regnskabet, da Montpelliers Andy Delort headede bolden i mål efter et hjørnespark.

Montpellier endte også med at bringe sig foran. Kort efter pausen sendte Montpelliers Florent Mollet nemlig bolden i mål fra en skarp vinkel, og så var værterne foran.

Mollets mål blev kampens sidste, og Montpellier løb med sejren. Nice er imidlertid fortsat på fjerdepladsen i Ligue 1 med ni point efter fem kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.