Ligue 1

Kasper Dolberg stråler: Dobbelt målscorer i Nice-sejr

Dolberg spillede suverænt, da Nice her til eftermiddag besejrede Lyon 2-1.

Kasper Dolberg var endnu en gang blandt legendariske Patrick Vieiras elleve udvalgte, da Nice i dag mødte Lyon på hjemmebane. Riza Durmisi sad på bænken for Nice, og Joachim Andersen ligeså for Lyon.

De to hold stødte sammen så sent som i torsdags, hvor Lyon slog Nice ud af den franske pokalturnering. Denne gang gik det dog bedre for Dolberg og kompagni.

Der var gået en tredjedel af kampen, da Dolberg bragte hjemmeholdet i front. Her var den danske landsholdsangriber hurtig ved et langskud, hvor han let kunne sende riposten i kassen. Kort forinden var Lyons Fernando Marcal blevet udvist med et direkte rødt kort.

Lyon fik dog udlignet til 1-1 før pausen - her var det camerounske Karl Toko Ekambi, der bragte balance i regnestykket, med en afslutning fra tæt hold. I starten af anden halvleg blev Nice ligeledes reduceret til ti mand, da Adam Ounas fik sit andet gule kort.

Kasper Dolberg blev matchvinder og dobbelt målscorer efter 63 minutter, da han efter et klogt løb ind i det lille felt kunne dirigere bolden udenom Ciprian Tatarusanu i Lyon-målet.

Den danske skarpretter indtog dermed hovedrollen i kampen, som Nice vinder 2-1 - de har nu samme antal point som Lyon, og ligger nummer otte.