• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Kun bekræftelsen mangler: Ander Herrera skriver under med PSG

Kun bekræftelsen mangler: Ander Herrera skriver under med PSG
Foto: Getty Images

Med en ugeløn på lidt mere end én million kroner de næste fire år, ser det ud til, at Ander Herrera får råd til at hygge sig fint, når karrieren er slut.

Af Oliver Okstrøm

I den seneste tid har Manchester United-spilleren Ander Herrera været rygtet på vej væk fra den engelske storklub i forbindelse med, at hans kontrakt udløber til sommer. Nu ser det også ud til, at han har fundet sig en klub.

Det skriver den spanske sportsavis AS, som peger på, at han har skrevet under på en fireårig aftale med Paris Saint Germain. Det er angiveligt kun offentliggørelsen, der mangler at komme.

Dermed kan han se frem til at skifte arbejdsplads efter 30. juni, som er slutdatoen på den kontrakt, som han har med United. Derefter kan han ifølge føromtalte avis se frem til en ugeløn på omkring én million.

I Paris har man i det hele taget haft en række spanske spillere i klubben, og Ander Herrera bliver den syvende i rækken efter Quique de Lucas, Mikel Arteta, Cristóbal Parralo, Jesé, Yuri Berchiche og Juan Bernat.

Herrera er endvidere udset til at erstatte Adrien Rabiot, som forlader klubben til sommer på en fri transfer. Det er dog ikke kommet frem endnu, hvor han fortsætter karrieren, men rygterne har både sendt ham til Premier League og Barcelona.

Det er indtil videre blevet til 189 kampe for Ander Herrera for Manchester United, hvor han har lavet 20 mål og 28 assister til følge, og han har både vundet FA Cuppen, Community Shield, Carabao Cup og Europa League i den periode, han har været i United.

Superliga

Mere Superliga

Fokus