• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 nooteboom1

L'Equipe: Lacazette har afvist FC Barcelona

L'Equipe: Lacazette har afvist FC Barcelona
Foto: Laurent Cipriani/Polfoto

Det franske medie L'Equipe skriver i dag, at Alexandre Lacazette har afvist FC Barcelona. Det er der en særlig grund til.

Af nooteboom1

Blaugrana er en af de klubber i verden, de fleste unge talenter drømmer om at spille for. Og det kan da også sagtens være, at det er Alexandre Lacazettes drøm. Men lige foreløbig har den 24-årige franskmand ingen intentioner om at tage til FC Barcelona. Det skriver L'Equipe i dagens avisudgave. 

Årsagen er angiveligt, at Lyon-angriberen ikke vil tage til Barcelona for at blive bænkevarmer. Lacazette har reflekteret over tilbuddet fra Luis Enrique og kompagni, og han var ikke interesseret. Franskmanden frygter, at han vil være en inaktiv del af klubben fra bænken, hvor han kan se Messi, Neymar og Suarez levere et show på banen. 

Lacazette vil i stedet hellere til Premier League, hvor der er klubber, der kan tilbyde ham kontinuerlig spilletid. Her har klubber som Arsenal og West Ham vist stor interesse i franskmanden.

Den franske angriber har i denne sæson lavet 18 mål i 32 Ligue 1-kampe for Lyon.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.