• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 nooteboom1

L'Equipe: Marseille henter Bielsa-inspireret træner

L'Equipe: Marseille henter Bielsa-inspireret træner
Foto: Polfoto/Claude Paris

Det franske medie L'Equipe skriver, at Olympique Marseille henter den tidligere chilenske landsholdstræner Jorge Sampaoli.

Af nooteboom1

Marcelo Bielsa var at finde i Olympique Marseille fra sidste sæson til begyndelsen af denne sæson. Argentineren er kendt for en aggressiv spillestil, hvor alle mand angriber. I midten af august, da Bielsa stoppede, valgte OM at ansætte Michel, men det har ikke været nogen succes. Nu skriver det velrennomerede franske medie L'Equipe, at den franske klub er ude efter en træner, der er inspireret af Marcelo Bielsa. 

L'Equipe mener nemlig at vide, at en aftale mellem Jorge Sampaoli og Marseille er nært forestående. Det franske medie skriver, at den sydfranske klub via en mellemmand er i forhandlinger med Sampaoli. Den argentinske træner har tidligere på måneden udtalt til Vorterix, at han gerne vil træne en klub som Marseille eller Galatasaray, der begge genererer stor passion. Og nu ser det altså ud til, at Sampaoli er på vej til den franske traditionsklub. 

Marseille-fansene protesterede tidligere på måneden over klubbens ledelse og træner. Sidstnævnte, Michel, mente man var alt for arrogant.

Superliga

Mere Superliga

Fokus