• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Christian Idskov

Lille fik point mod PSG uden Kjærs hjælp

Lille fik point mod PSG uden Kjærs hjælp
Illustration

Der er fortsat stor spænding i toppen af Ligue 1, efter Paris Saint-Germain og Lille 2-2-kamp søndag aften.

Af Christian Idskov

Simon Kjær måtte onsdag aften se til fra tribunen, da Paris Saint-Germain undlod at kapitalisere på titelrivalerne Monacos brøler tidligere på weekenden, da Ligue 1s førerhold måtte nøjes med 2-2 mod Lille søndag aften.

Laurent Blancs tropper dominerede i store perioder af en yderst spændende og seværdig kamp, men pariserne måtte altså nøjes med at dele byttet med et Lille-hold, der er nu har spillet 15 kampe på Parc des Princes uden at få en sejr.

Zlatan Ibrahimovic sendte PSG foran med et frispark fra lang afstand efter 36 minutter. Det var svenskerens 23. mål i sæsonen.

Lilles svar var dog fremragende, da Rio Mavuba udlignede blot et minut før pausen, før Salomon Kalou gav dem føringen på straffespark tidligt i anden halvleg.

Gæsterne kunne dog ikke holde pariserne væk i den resterende tid, for midtvejs i anden halvleg sendte Marko Basa bolden i eget net.

Værterne pressede på for et sejrsmål i den afsluttende fase, men hovedstadsklubben gik alligevel glip af chancen for at komme fem point foran Ligue 1s nummer to fra Monaco, der blev slået 2-1 af Valenciennes i fredags. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus