• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mads Aagurd

Lyon-præsident: Vi kan investere 100 millioner euro om året

Foto: Getty Images

Jean-Michel Aulas siger, at Lyon kan bruge 100 millioner euro årligt, hvis det er nødvendigt.

Af Mads Aagurd

De seneste år har Lyon udviklet en stribe af spillere, som er blevet solgt til nogle af Europas største klubber. Alligevel hævder klubpræsident Jean Michel-Aulas, at klubben sagtens kunne spendere penge, hvis det var nødvendigt.

- Vi kan investere 100 millioner euro om året. Jeg ved ikke, om vi vil gøre det, men det bliver ikke på en spiller. På fem spillere er en bedre strategi, siger han til Le Progres.

Han påpeger dog, at klubben ikke ønsker at være på toppen af transfermarkedet i en enkelt sæson, men i stedet søger klubben at skabe et godt miljø til at udvikle spillere selv. Akkurat som Lyon forsøger.

Aulas har været præsident siden 1987, hvor han har været med til at sælge et hav af spillere. Den næste kan meget vel blive Tanguy Ndombele, men Tottenham trækker forhandlingerne i langdrag, og det fik Lyon-præsidenten til at stille et ultimatum.

- Hvis jeg venter otte dag, vil han være 80 millioner euro værd. Tottenham gav os et bud på 45 millioner euro, siger han til RMC Sport.

På trods af de langtrukne forhandlinger er Tottenham fortsat favoritter til at købe Ndombele. Lyon har således allerede udset sig en erstatning i Lilles Thiago Mendes.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020