• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Pirchert

Lyon vandt over Monaco i sidste sekund

Lyon vandt over Monaco i sidste sekund
Foto: Carlos Rodrigues/Getty Images

Længe lignede det et enkelt point til hvert mandskab, men til allersidst hamrede Nabil Fakir sin frisparks-afslutning i kassen for Lyon.

Af Oliver Pirchert

Som forventet finder man både Paris Saint-Germain og AS Monaco i toppen af Ligue 1. Skulle sidstnævnte have snuppet førstepladsen fra PSG, krævede det en sejr over Lyon. Det blev aldrig tilfældet for Monaco, der tabte med 3-2 til Lyon.

De fremmødte tilskuere fik ellers noget for pengene, da målene faldt på stribe i første halvleg. Først var det Lyon, der bragte sig i front. Mariano Diaz åbnede ballet med sit mål til 1-0, før Rony Lopez seks minutter senere udlignede.

Igen snuppede Lyon føringen med et mål fra Nabil Fekir, der kæmpede sig fri i feltet og scorede til 2-1. Kort før pausen smadrede Adama Toura sin afslutning i højre målhjørne, og AS Monaco var tilbage i kampen med en pausestilling på 2-2.

I anden halvleg pressede Lyon på. Hjemmeholdets Mariano Diaz var særdeles tæt på at skabe en føring til Lyon for tredje gang i kampen, men angriberens frisparksforsøg ramte dog stolpen.

Få sekunder før slutfløjtet lykkedes det dog for Nabil Fakir. Et fremragende frisparksforsøg snød Danijel Subašić i Monaco-målet og ændrede stillingen på lystavlen til 3-2.  Gæsternes cheftræner, Leonardo Jardim, tog sig efterfølgende til hovedet.

Dermed snupper Lyon en tredjeplads i Ligue 1.

Superliga

Optakt: AaB - Hobro IK

Hobro IK skal vinde i Aalborg for ikke at skulle spille for livet mod Vejle Boldklub.

Mere Superliga

Fokus