2016-03-23 10:58
Foto: Thibault Camus/Polfoto

Zlatan Ibrahimovic' kontrakt med PSG udløber til sommer, hvorefter svenskeren endnu ikke ved, hvor karrieren fortsætter.

Flere europæisker storklubber er lune på at hente Zlatan Ibrahimovich til deres hold denne sommer, selvom svenskeren er 34 år gammel. 

Den store stjerneangriber, der i denne sæson er den mest scorende spiller i Ligue 1, virker dog til kun at blive bedre med årene. 

Derfor er det også naturligt, at flere storklubber altså nu prøver at lokke PSG-spilleren til deres klub, for at få det sidste og bedste ud af ham. En af de klubber, som længe har været meldt interesseret er Manchester United, og her ser Juan Mata gerne, at svenskeren tilslutter sig truppen. 

- Jeg ved ikke om han bliver der (i PSG, red.) eller ej. Måske vil han prøve noget nyt i hans lange karriere, siger han til Sky Sports og fortsætter:

- Han er formentlig den bedste i Sveriges historie for hvad han repræsenter. Han har spillet i så mange lande og ligaer og vundet trofæet overalt. Det siger noget omhans kvalitet som spiller og hans vigtighed for PSG samt landsholdet, hvor han er anfører. 

- Han er en god spiller, og jeg kan godt lide at spille med gode spilere. Alle spillere ville være glade for at spille med ham. 

Zlatan Ibrahimovic har spillet og vundet titler i Holland, Italien, Spanien og Frankrig, men har endnu spilletid til gode i eksempelvis Premier League eller Bundesligaen. 

SENESTE NYT...
OP | NED