• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Mbappe kan blive verdens dyreste: Real Madrid klar med rekord-bud

Den franske mesterklub PSG kan tilsyneladende godt indstille sig på at få et tilbud, som kan være meget svært at afvise.

Af Oliver Okstrøm

Den franske angriber Kylian Mbappe er i forvejen verdens næstdyreste spiller, da han blev hentet for 1,3 milliarder kroner tilbage i 2017, men nu ser det ud til, at han kan blive den klart dyreste nogensinde.

Den respekterede, franske udgivelse France Football melder nemlig, at Real Madrid har store planer om at få fingrene i Mbappe, hvor de ser ud til at ville smide helt utrolige 2,1 milliarder kroner for franskmanden.

Her bliver der i øvrigt skrevet, at Real Madrid-præsidenten Florentino Perez har givet sin personlige tilladelse til at byde på spilleren, og man vil begynde det første grundlæggende arbejde for at købe PSG-stjernen til sommer.

Den nu 20-årige Kylian Mbappe var allerede en spiller, som man lagde meget mærke til i sin tid i Monaco, men efter skiftet til den franske hovedstadsklub har det virkelig taget fart for ham, ligesom han også var en vigtig brik for Frankrig ved sommerens VM-triumf.

Paris Saint Germain har endelig også udsigt til at skulle finde midler til at overholde reglerne for Financial Fair Play, og her vil et salg af dén størrelsesorden sikre, at de ikke behøver at sælge flere af deres profiler.

Den tilbagevendte Real Madrid-træner Zinedine Zidane har desuden udtalt sig til den franske udgivelse, hvor han peger på, at han er opmærksom på spillere som Neymar og Mbappe, men at han har fokus på sine egne spillere.

Hos PSG har Kylian Mbappe scoret 52 mål i 79 kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus