Mbappe og Neymar sikrede ny PSG-sejr
Ligue 1

Edison Cavani, Kylian Mbappe og Neymar kom alle på tavlen, da Paris Saint-Germain sikrede ny sejr.

Paris Saint-Germain har startet sæsonen med lutter sejre. Det blev således til en 4-0-sejr i Super Cup’en mod AS Monaco, mens Ligue 1-sæsonen er blevet indledt med sejre over henholdsvis Caen og Guingamp.

Og lørdag fortsatte de sejrsstimen mod Angers.

Der skulle kun gå 12 minutter, inden Edison Cavani havde bragt den parisiske storklub i front. Et fladt indlæg af Kylian Mbappe blev rettet af, hvorfor det snød Angers-forsvaret og endte hos Cavani, der kunne sende bolden sikkert i mål.

Men Angers fik hurtigt udlignet. Ti minutter senere begik den tyske debutant, Thilo Kehrer, et klodset straffe, som Angers’ Thomas Mangani tog sig af uden problemer.

Den stilling holdt indtil pausen, men ikke meget længere end det. Fem minutter inde i anden halvleg var Mbappe på spil igen, og denne gang var han i målscorerrollen. Angel Di Maria sendte et højt indlæg ind i feltet, og det endte hos den unge angriber, som flugtede bolden i nettet til 2-1.

Og 19-årige Mbappe var stadig ikke færdig. Efter godt samarbejde med Adrien Rabiot, spillede han Neymar fri, og den brasilianske superstjerne havde ingen problemer med at sætte bolden i nettet til 3-1.

Der blev ikke scoret mere, og med endnu en sejr har Paris Saint-Germain ni point ud af ni mulige efter tre runder af Ligue 1. Angers har derimod endnu ikke sikret sæsonesn første point.