• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Medie: Monaco jagter to danskere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AS Monaco fra den franske liga kigger ifølge det franske medie Mercato 365 på både Jonas Lössl og Andreas Skov Olsen.

Af Kenneth Jensen

Der har før været god trafik af danske spillere til Frankrig, og igen denne sommer kan der ske noget på den front.

Det er franske Football365.fr, der melder, at den danske landsholdsmålmand Jonas Lössl fortsat er et meget varmt emne i AS Monaco. Klubben, der ligger i fyrstedømmet Monaco, spiller med i den franske liga, hvor Jonas Lössl har et stærkt navn efter to fine sæsoner i Guingamp, inden han i 2016 skiftede til tyske Mainz, hvor han bare var et år.

Den danske landsholdskeepers aftale med Huddersfield Town udløber efter denne sæson, så han kan kvit og frit skifte til Monaco, hvis det er ønsket.

Og Jonas Lössl er ifølge mediet ikke den eneste dansker, klubben har interesseret i.

Mens en kontrakt med Jonas Lössl ikke kræver en overgangssum, skal AS Monaco formentlig op med den helt store tegnebog for at lande den anden dansker, som klubben meldes interesseret i.

Andreas Skov Olsen fra FC Nordsjælland er også et stort emne i klubben, og selv om offensivspilleren, 19 år, bare har et år igen af sin aftale med Faurm-klubben, kommer sportschef Carsten V. Jensen til at kræve en pæn sum for at lade det giftige venstre ben forlade Danmark denne sommer.

FC Nordsjælland-spilleren ligger aktuelt nummer tre på topscorerlisten med 21 scoringer - tidligere har klubber som Olympique Lyon og Lille, begge fra Frankrig, været meldt interesseret i Andreas Skov Olsen.

AS Monaco ligger med tre runder igen af den franske liga fjerdesidst med tre point ned til Caen, der ligger på den plads, som giver playoff om at undgå nedrykning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus