• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Andreas Arp

Medie: United og Barcelona vil leje belgisk midtbanekomet i Monaco

21-årige Youri Tielemans har i mange år været anset som en af verdens største midtbanetalenter. Nu kan han være på vej væk fra AS Monaco, skriver et belgisk medie.

Af Andreas Arp

Det er ikke mange spillere, der kan prale af at have båret anførerbindet på seniorniveau i en alder af blot 19 år, men det kan belgiske Youri Tielemans. 

Den nu 21-årige midtbanespiller nåede at spille knap 181 kampe for den belgiske storklub Anderlecht, inden at han var fyldt 20 år, og i sommeren 2017 blev han derfor også solgt videre til AS Monaco for knap 20 millioner pund. 

Han har siden fået sit gennembrud på det belgiske landshold, der vandt VM-bronze i sommer, og spillet 65 kampe for AS Monaco, som i denne sæson er havnet i den tunge ende af den franske Ligue 1. 

Youri Tielemans har derfor længe lignet en mand, der snart skulle videre, men med Thierry Henrys ansættelse fik den unge belgier mod på mere. Nu er Henry fyret, og det betyder, at Tielemans kan være på vej ud igen.

I hvert fald skriver det belgiske medie Het Nieuwsblad, at både Manchester United og FC Barcelona er meget interesserede i at hente den 21-årige midtbanespiller - i første omgang på en lejeaftale.

Engelske medier skriver dog også, at Leicester City skulle være meget opsatte på at hente Tielemans med det samme, mens også italienske AC Milan skulle være interesserede. 

Belgieren har kontrakt med AS Monaco til og med sommeren 2022. 

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus