• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Nicklas Grodt Degn

Mere dårligt nyt for PSG: Mbappe og Cavani ude i flere uger

Foto: Getty Images

To af PSG’s største profiler måtte udgå skadet af ligakamp søndag og kommer ikke i aktion de næste uger. Hvornår Neymar er tilbage ved endnu ingen.

Af Nicklas Grodt Degn

På måltavlen så alt ud til at være fryd og gammen, da Paris Saint-Germain søndag aften kom tilbage på sporet med en 4-0-sejr over Toulouse.

Men der var skår i glæden undervejs. Allerede efter 14 minutter måtte spidsangriber Edinson Cavani lade sig udskifte med en skade og en times tid senere led Kylian Mbappe samme skæbne med en lårskade.

Nu er dommen fældet over de to profiler, der begge må se til fra sidelinjen de næste uger. PSG skriver på sin hjemmeside, at Kylian Mbappe forventes ude de næste fire uger, mens Edinson Cavani kan nøjes med tre uger.

PSG er i forvejen uden stjernespilleren Neymar. Brasilianeren menes ikke at være skadet, men det er snarere hans uafklarede situation i klubben, der ifølge diverse rapporter holder ham ude. Neymar meldes utilfreds i klubben, og har gentagne gange været bud efter ham fra FC Barcelona og Real Madrid.

PSG spiller fredag mod Metz inden der er to ugers landskampspause, hvilket altså betyder, at Mbappe og Cavani også misser kampe for deres respektive landshold Frankrig og Argentina.

Superliga

Mere Superliga

Fokus