• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Martin Davidsen

Michael Laudrup i spil som Marseille-træner

Michael Laudrup i spil som Marseille-træner
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Ifølge fransk medie har Michael Laudrup meldt sin interesse i trænerjobbet hos Marseille.

Af Martin Davidsen

Den franske storklub Marseille er på udkig efter en ny træner efter afskeden med Marcelo Bielsa, der har taget sit gode tøj og er gået sin vej. Nu kan klubben få selskab af en helt anden type træner: Michael Laudrup bringes således i spil som ny træner i den franske klub. 

Ifølge den franske journalist Mathieu Gregoire fra avisen Liberatión har Laudrup selv meldt sin interesse i jobbet, men danskeren figurerer ikke umiddelbart blandt favoritterne til at blive ny cheftræner i Marseille. 

Læs også: Laudrups kandidat ude af præsidentkampen i Barcelona

 

Det vil imidlertid give god mening for Michael Laudrup at blive ny træner i Marseille. Danskeren har tidligere udtalt, at han er på udkig efter en træneropgave, der er ulig nogen af de job, han tidligere har besiddet. Eksempelvis har han afvist at overtage et bund- eller midterhold i Spanien eller England. 

-  Jeg fik tilbud fra begge steder, men ikke fra de rigtige klubber. Jeg har prøvet at arbejde i mindre klubber i La Liga og Premier League, og det følte jeg ingen grund til at gentage. Så hellere prøve noget nyt, sagde Michael Laudrup i februar i år til Politiken om muligheden for en retur til en af de store ligaer.

Han kan kun forestille sig en retur til en stor liga på én betingelse. 

- Kun hvis det er en af de store klubber. Ja, jeg ved, det lyder arrogant, at det skal være en storklub, men som sagt har jeg prøvet det andet, sagde Laudrup i februar. 

Michael Laudrup er ledig på markedet siden afskeden med Lekhwiya SC tidligere på året. 

Marseille må siges at være en storklub, og det kan derfor have Laudrups interesse. Til gengæld er den franske klub interesseret i andre folk end Laudrup. Blandt andre tyske Jürgen Klopp er også blevet bragt i spil som et emne hos den tidligere Champions League-vinder. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.