• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Ronni Vester

Milan lurer også på Simon Kjær

Milan lurer også på Simon Kjær
Illustration

Både Lasse Schöne og Kasper Schmeichel er rygtet til Milan, og nu skulle italienerne også være ude efter Simom Kjær.

Af Ronni Vester

Milan har haft en forfærdelig sæson, hvor klubben ligger på en skuffende 11. plads, hvilket med stor sandsynlghed betyder, at klubben havner helt uden for de europæiske pladser i denne sæson.

Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at milaneserne er på udkig efter nye spillere til den kommende sæson, og rygterne går på, at flere spillere med dansk islæt er interessante for den italienske storklub.

I går kom det således frem, at både Kasper Schmeichel og Lasse Schöne er på blokken i Milan, og nu skulle endnu en dansker have vakt milanesernes interesse.

Det drejer sig ifølge BT om Simon Kjær, der efter et par svære år i Wolfsburg og Roma for alvor har fundet formen i Lille, der i øjeblikket indtager tredjepladsen i Ligue 1. Her har Simon Kjær været fast mand i et bundsolidt forsvar, der blot har lukket 20 mål ind i 32 kampe.

Lilles sportsdirektør, Frederic Paquet, bekræfter over for L'Equipe, at der er interesse for Simon Kjær, men understreger samtidig, at klubben forventer, at danskeren også spiller i den franske klub i den kommende sæson.   

Superliga

Mere Superliga

Fokus