• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Anders Dehn

Mistænkt for skattefusk: Fransk politi ransager PSG-stjerners hjem

Mistænkt for skattefusk: Fransk politi ransager PSG-stjerners hjem
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ángel Di María og Javier Pastore har fået deres hjem ransaget fransk politi under mistanke om skattesvindel. Det samme gælder Paris Saint-Germains hovedkontor.

Af Anders Dehn

Tirsdag morgen bankede fransk politi på døren hos Ángel Di María og Javier Pastore. De havde ransagningskendelser med og gennemgik de to Parsi Saint-Germain-stjerners hjem, fordi de er mistænkt for at være involveret i skattesvindel. Også PSG's hovedkontor er blevet ransaget.

Det er det franske medie Mediapart, der bringer historien. Sagen trækker tråde til de såkaldte Football Leaks-afsløringer, der i december udstillede en række fodboldpersoners økonomiske fiflerier, der var på kant med loven.

Di María og Pastore mistænkes for at have placeret flere millioner euro på konti i skattely og altså dermed at have undgået at betale skat af dem. Også Nantes-spilleren og den argentinske landsmand Emiliano Salas' hjem hjem er blever ransaget.

PSG har indtil videre afvist al mistanke om og siger, at klubben har udleveret alle dokumenter og oplysninger omkring de to spillere. 

På banen har sæsonen været en skuffende en af slagsen for Paris Saint-Germain, der blev nummer to i den franske Ligue 1 efter sensationsholdet Monaco, og som ganske mindeværdigt tabte Champions League-ottendedelsfinalen til FC Barcelona.

Klubben har dog chancen for at redde en lille del af æren ved at vinde pokalfinalen mod Angers på lørdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus