• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Christian Idskov

Monaco lægger an til et bud på Simon Kjær

Monaco lægger an til et bud på Simon Kjær
Illustration

Monaco viser, ifølge den franske avis Le Parisien, igen interessere for Simon Kjær, men den danske landsholdsspiller har indtil videre ikke tænkt sig at forlade Lille.

Af Christian Idskov

Før sommerpausen skulle Monaco efter sigende have haft et vågent øje til Simon Kjær og hans præstationer for Lille. Men i sidste ende valgte klubben fra fyrstedømmet at gå ad andre veje, som f.eks. den, der førte til Antonio Rüdiger fra VfB Stuttgart.

Men nu hævder den franske avis Le Parisien, at Monaco igen er begyndt interessere sig for midterstopperen, og at et bud på danskeren meget vel kan være undervejs.

Hidtil har Lille nægtet at høre tale om et køb af Kjær. Men måske en stor sum penge kan få den nordfranske klub på andre tanker. 

Monaco menes også at holde godt øje et med Olympiakos’ Kostas Manolas.

Selv har Simon Kjær udtalt, at han på et tidspunkt godt kunne se sig blive skilt fra Lille. Men noget tyder på, at et skifte ikke huer den 25-årige dansker lige nu. Til avisen La Voix du Nord sagde Kjær i sidste uge, at han har tænkt sig at forblive loyal mod klubben.

- Det har hele tiden været klart i mit hoved. Jeg talte også med træneren i slutningen af sidste sæson og sagde, at jeg ønsker at blive i klubben. Det var min idé med at skrive under med klubben; at blive her mindst to sæsoner til, og så se hvad der sker. Jeg har aldrig tænkt på at forlade klubben. Jeg er sikker på, at det er det bedste sted for mig på dette tidspunkt i min karriere. Nu håber jeg, at jeg spiller endnu bedre end i sidste sæson, lød det fra Kjær.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus