• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Monaco sender officiel klage til FIFA omkring Mbappe-interesse

Monaco sender officiel klage til FIFA omkring Mbappe-interesse
Foto: Julian Finney/Getty Images

Monaco mener, at reglerne for spillertransfers er blevet overskredet af en række store europæiske klubber, når det kommer til deres forsøg på at lokke Mbappe.

Af Oliver Okstrøm

Der er stor interesse for det unge supertalent Kylian Mbappe fra Monaco denne sommer. Så stor at de interesserede klubber muligvis er gået lidt for langt. Det mener Monaco i hvert fald, og de har skrevet en officiel klage til FIFA på baggrund af klubbernes ageren.

Det skriver Sky Sports.

De franske mestre skriver i klagen, at de desværre har noteret sig, at store europæiske klubber har taget kontakt til Kylian Mbappe (og hans folk) uden tilladelse.

- AS Monaco vil gerne minde om, at disse handlinger strider mod artikel 211 i de administrative regulationer i den franske liga samt artiel 18.3 i FIFA's regelsæt for spillertransfers, skriver klubben.

Det engelske medie mener at vide, at det særligt drejer sig om Manchester City og Paris Saint Germain. Blandt de andre klubber, som også rygtes at være interesseret i ham tæller hold som Arsenal, Real Madrid og Liverpool.

Superliga

Mere Superliga

Fokus