• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Gustav Tornby

Monaco sikrer sig eftertragtet Lille-back

Monaco sikrer sig eftertragtet Lille-back
Foto: Monaco

Monaco har annonceret købet af Djibril Sidibe fra Lille.

Af Gustav Tornby

Den franske back Djibril Sidibe blev i dag Monaco-spiller efter han skrev under på en kontrakt frem til 2021 med sin nye klub i Ligue 1.

Sidibe startede sin professionelle karriere hos Troyes og skiftede tilbage i 2012 til Lille, der dog efter intens interesse fra blandt andet Arsenal og Southampton måtte sælge Sidibe - der altså endte hos Monaco.

Siden skiftet til Lille er det i alt blevet til over 100 optrædener for klubben, men nu fortsætter han hos Monaco i et forsøg på at tage karrieren et skridt opad.

- Det er en stor ære for mig at have skrevet under med Monaco. Monaco er en stor klub med en lang historie i Ligue 1 og jeg er meget glad for at være her. Jeg er fokuseret på mine ambitioner og Monaco er den rette klub for mig for at tage det næste skridt i min karriere, lyder det fra Sidibe til Monacos officielle hjemmeside.

Sidibe står noteret for flere U/21-kampe for Frankrig, men har endnu sin debut på A-landsholdet til gode, omend han ver en del af Didier Deschamps bruttotrup inden EM-slutrunden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus