• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Monacos russiske ejer mistænkes for bestikkelse og korruption

Monacos russiske ejer mistænkes for bestikkelse og korruption
Foto: Getty Images

Dmitry Rybolovlev er kommet godt og grundigt i fedtefadet.

Af Oliver Okstrøm

AS Monacos russiske ejer Dmitry Rybolovlev ser ud til at være kommet i vanskeligheder. Det lader nemlig til, at Rybolovlev er kommet i politiets varetægt som følge af mistanke om bestikkelse og korruption.

Det skriver den franske avis Le Monde.

Her bliver der meldt om, at hans meget spektakulære hjem, Belle Epoque, er blevet gennemsøgt af politiet, der også har lavet andre undersøgelser i løbet af dagen.

Baggrunden for det hele handler om, at han skulle have været indblandet i en sag med den schweiziske kunsthandler Yves Bouvier. Her bliver det beskrevet, at avisen har givet tusindvis af sms-beskeder til myndighederne i Monaco, der tyder på, at der er et hemmeligt netværk af folk, der arbejder for Rybolovlev.

Tidligere har man også set, at justitsministeren i fyrstedømmet, Philippe Narmino, har været nødt til at gå af fra posten.

Det er dog ikke den eneste hovedpine, som AS Monaco-bossen har. Han er senest også blevet indblandet i Football Leaks, der peger på, at han har forsøgt at omgå reglerne for Financial Fair Play ved at flytte penge i den monegaskiske klub fra et af hans offshore-virksomheder. Monaco har siden benægtet, at de har gjort noget som helst galt i sagen.

Rybolovlev reddede Monaco fra konkurs tilbage i december 2011, da de var i bunden af den næstbedste franske række. De rykkede i stedet op 18 måneder senere og vandt det franske mesterskab i 2017.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.