• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Nasser Al-Khelaifi er ligeglad med Football Leaks: Det er noget pjat

PSG's præsident Nasser Al-Khelaifi slår fast, at han ikke giver meget for de anklager, som Football Leaks har fremført.

Af Oliver Okstrøm

PSG har længe været i søgelyset for at fifle med reglerne for Financial Fair Play, og i den seneste store udgivelse af Football Leaks, at klubben bevidst forsøgte at fuske sig udenom de regler, der er.

Det er nu noget, som den franske storklubs præsident Nasser Al-Khelaifi svarer igen mod. Det sker i et interview med RMC Sport efter opgøret mod Napoli tirsdag aften i Champions League.

- Helt ærligt, så kigger jeg slet ikke på de anklager. Det er noget pjat, og det er vigtigere, at vi kommer til at vinde vores næste kampe, lyder det fra PSG-præsidenten.

Anklagerne ramte foruden PSG også den engelske klub Manchester City, og at UEFA i forbindelse med deres økonomiske regler havde lempet dem for de store klubber, mens de små blev slagtet. Det var tilbage i 2014, som følge af brud på reglerne.

Her meldte PSG hurtigt ud, at de altid selv har arbejdet på at overholde de love og regler, som bliver udstedt af sportsinstitutioner. 

UEFA og de to omtalte storklubber skulle angiveligt have lavet studehandler, så straffen mod dem blev mindre end den burde.

Superliga

Mere Superliga

Fokus