• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Neymar ramt af skade: Lille pause venter for brasilianeren

Når Paris Saint Germain går på banen mod Strasbourg på onsdag, så bliver det uden Neymar, der er ramt af en ny lyskeskade.

Af Oliver Okstrøm

Den brasilianske stjernespiller Neymar ligner ofte en spiller, der er blevet voldsomt skadet, når han tørner ud for PSG. Det er dog sjældent tilfældet, men i kampen mod Bordeaux søndag var den altså god nok.

I løbet af anden halvleg måtte Neymar nemlig forlade banen med noget, der ligner en ny skade i PSG-spillerens lyske. Den franske hovedstadsklubs tyske cheftræner Thomas Tuchel føler sig dog sikker på, at Neymar hurtigt kan være tilbage igen.

Det gjorde han klart ved det efterfølgende pressemøde, hvor han peger på, at man blot lavede udskiftningen for at undgå, at skaden kunne blive værre.

- Jeg har ikke set til 'Ney', men det er mere eller mindre det samme som, han havde med landsholdet for et par uger siden. Fysioterapeuterne har talt med ham, og de har alle sagt, at der ikke er tale om noget alvorligt, siger Tuchel.

Der er dog ingen tvivl om, at Neymar var i smerte, og derfor regner han også med, at det bliver til en pause i den kommende kamp på onsdag mod Strasbourg. Men i weekendens kamp mod Montpellier regner man med, at brasilianeren er med igen.

Kampen mellem Bordeaux endte desuden med 2-2, hvor det såmænd var Andreas Cornelius, der lavede kampens sidste mål i slutminutterne af opgøret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus