• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Sloth

Neymars lejr svarer PSG igen: De vidste han ville være væk

Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Det var kommercielle aktiviteter, som forhindrede Neymar i at dukke op til første træningsdag i PSG - og klubben var informeret, fortæller stjernens far

Af Mikkel Sloth

Der var drama i Paris Saint-Germain i dag, da superstjernen Neymar ikke dukkede op til første træningsdag efter sommerferien. Noget, som den franske klub er vrede over, og som muligvis vil blive straffet. Det var budskabet i en pressemeddelelse mandag aften.

Men nu slår Neymar og hans lejr igen, for klubbens vrede er ikke berettiget i deres optik. Det har nemlig været kommercielle aktiviteter med Neymars velgørenhedsorganisation, Neymar Jr. Institute, som har optaget brasilianeren, og disse aktiviteter har Paris Saint-Germain været informeret om.

Det var i hvert fald beskeden fra Neymars egen far, Neymar Sr., til Fox Sports Brazil. Han fortæller samtidig, at de derfor er vrede over Paris Saint-Germains reaktion.

- Vi har kommercielle og velgørenhedsmæssige aktiviteter at udføre. Aktiviteter, som Neymar Jr. Institute har lavet de seneste fem år. PSG har med præsident Nasser (Nasser Al-Khelaifi, red.) endda personligt deltaget i disse aktiviteter. Derfor forstår jeg ikke deres udtalelse. Selvfølgelig er vi vrede, for PSG har hele tiden været opmærksomme på situationen, lyder det fra stjernens far.

Det har ifølge Neymars lejr først været meningen, at han skulle vende tilbage til træningen i Paris Saint-Germain den 15. juli. Inden da har han altså flere arrangementer i hjemlandet Brasilien, som han skal deltage i.

Neymars fravær i Paris altså angiveligt ikke noget at gøre med den vævre offensivspillers ønske om at vende tilbage til sin tidligere klub FC Barcelona. Denne transfersaga ser derfor ud til at fortsætte lidt endnu.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.