• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Anders Dehn

Nice bekræfter fyring af Dolberg-tyv: Vi kan og vil ikke acceptere det

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lamine Diaby-Fadiga er ikke længere Nice-spiller. Klubben har smidt ham på porten, efter han indrømmede, at han stjal Kasper Dolbergs dyre ur.

Af Anders Dehn

Mens OGC Nice i sommer blev en angriber rigere, da Kasper Dolberg kom til klubben, er den nu blevet en angribere fattigere. Nice har ophævet kontrakten med 18-årige Lamine Diaby-Fadiga.

Det bekræfter den franske klub på sin hjemmeside. Her fremgår det også, som franske medier allerede har rapporteret, at Diaby-Fadiga stjal Dolbergs ur, og at han siden har indrømmet sin forbrydelse.

Derfor har Nice revet kontrakten midt over.

Læs også:Medie: Nice fyrer 18-årig, der stjal Kasper Dolbergs ur

- Hævet over alle sportslige og økonomiske hensyn kan og vil OGC Nice ikke acceptere sådan en adfærd, der forråder den tillid, der forener alle klubbens ansatte og alle medlemmer af Rouge et Noir-familien, skriver klubben.

Avisen L'Equipe skrev tidligere tirsdag, at Diaby-Fadiga ikke skal gå arbejdsløs ret længe. Han har angiveligt allerede fået en aftale på plads med Paris FC, der spiller i Ligue 2. Den er dog ikke officielt udmeldt endnu.

Læs også:Formstærke Dolberg: Skuffende resultat

Uret, som den tidligere franske U-landsholdsspiller stjal, har en værdi på omkring en halv million kroner. Diaby-Fadiga har angiveligt betalt Kasper Dolberg værdien af uret. Mod at den danske landsholdsspiller ville trække politianmeldelsen tilbage.

Kasper Dolberg har, hvis vi ser bort fra tyveriet af sin personlige ejendom, fået en fin start på tilværensen i Nice. Han er hidtil noteret for to mål i fire kampe, senest mod Lille i den forgangne weekend.

Læs også:Dolbergs ur-tyv er fundet: Erkender og undskylder

Læs også:Nice brugte 152 millioner på Dolberg: Har ikke styr på hans fødselsdag

Læs også:Avis: Kasper Dolberg har politianmeldt tyveri af svinedyrt ur

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020