• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Nice-modstander hylder Kasper Dolberg: Han har et stort potentiale

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske angriber indgyder respekt i det franske, hvor den 22-årige Nice-spiller lader til at have fundet sit fodfæste.

Af Kenneth Jensen

Landsholdsspiller Kasper Dolberg skal sammen med franske Nice i aktion i midtugen, hvor der venter en udekamp mod Saint-Etienne, og efter mål i de sidste par kampe har modstanderne også fået øje på, at den 22-årige danske landsholdsangriber er dygtig.

Saint-Etiennes forsvarsspiller Harold Moukoudi har således blikket rettet mod den blonde danske bomber - det gjorde han klart, da han på et pressemøde blev spurgt, hvad han syntes om Nice forud for mødet onsdag.

Læs også:Stor hæder til Kasper Dolberg: Valgt til rundens hold i Frankrig

- Nice spiller god fodbold. Det er et hold, der har mange kvalitetsspillere. Kasper Dolberg er en talentfuld spiller med et stort potentiale. Han er altid godt placeret, og han er teknisk meget dygtig. Hvis jeg skal spille, bliver det en smuk duel (med Dolberg). Der er rigtigt gode angribere, der spiller i Ligue 1, siger den 22-årige forsvarsspiller fra Saint-Etienne på et pressemøde.

Kasper Dolberg har indtil videre sat fire scoringer i nettet for Nice, efter han i sommer forlod AFC Ajax og skrev under på en lang aftale med den sydfranske klub. Starten på tiden i Frankrig var hektisk med et stjålet ud og siden skader, der gjorde, at den 22-årige tidligere Silkeborg-spiller ikke helt kom ind i rytmen.

Læs også:Kasper Dolberg kom igen på tavlen i Nice-sejr

Den lader han til at have fundet nu, og Kasper Dolbergs formkurve peger op med - både i forhold til mål og præstationer.

Der er kampstart mellem Saint-Etienne, nummer ni i Ligue 1, og Nice, nummer 12, klokken 19.00 onsdag. Opgøret vises på TV3 Sport.

Læs også:Silkeborg-direktør erkender: Vi overvurderede nok spillertruppen

Læs også:Dolberg-scoring ikke nok for Nice i højdramatisk danskeropgør

Læs også:Fransk journalist: Nice har stor tiltro til Dolberg

Superliga

Mere Superliga

Fokus