• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Nice-præsident forventer Balotelli-exit til sommer

Mario Balotelli ser ud til at forlade Nice til sommer.

Af Victor Risager

Efter to succesfulde sæsoner i Nice, hvor det blev til i alt 43 mål, har Mario Balotelli haft svært ved at finde netmaskerne i denne sæson.

Indtil videre har den italienske angriber ikke scoret i denne sæson, og det skyldes især, at han og klubben ikke har haft en optimal indledning på sæsonen. I lang tid troede klubben nemlig, at Balotelli ville forlade dem.

- Vi troede, at Mario forlod os, så han missede sin sæsonforberedelserne. Jeg tror, at alle spillere, der ikke har haft en god førsæson, kæmper i den første del af sæsonen.

- Mario har ikke mistet sit talent, og den dag, han kommer tilbage i form, vil alle stå bag ham, fortæller Nices klubpræsident Jean-Pierre Rivère til RMC Sport ifølge Football Italia.

Balotellis kontrakt udløber imidlertid i sommeren 2019, og selv om han denne sommer blev i Nice, forventer klubpræsidenten ikke, at han også bliver i næste sæson.

- Nej, jeg tror, at hans tid i klubben er ovre dér.

28-årige Mario Balotelli har tidligere spillet for Inter, Manchester City, AC Milan og Liverpool, og han har for nylig været sat i forbindelse med Marseille eller en retur til AC Milan.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus