• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Nice-træner om tyveriet af Dolbergs ur: Kasper har håndteret det godt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Patrick Vieira udtaler sig nu om tyveriet af Kasper Dolbergs ur.

Af Kenneth Jensen

Den danske angriber Kasper Dolberg kan meget vel få chancen fra start, når Danmark tirsdag aften møder Luxembourg i en testkamp. Her skal han så forsøge at overbevise landstræner Åge Hareide om, at han fremadrettet fortjener at få flere chancer på landsholdet.

Danskeren har været gennem en hektisk sommer, hvor han er blevet solgt for 152 millioner kroner, og hvor den første tid i Frankrig startede med et tyveri af et særdeles værdifuldt ur. Kasper Dolberg har siden kaldt det for "en absurd situation", at han fik stjålet et ur i omklædningsrummet i Nice. Mens han har skullet tænke over, hvor der har taget uret, har han også skullet levere på banen, og det har han gjort i en nogenlunde grad med to scoringer i de første fem ligakampe for Nice.

Tyven er siden blevet fundet - Lamine Daiby-Fadiga gik til bekendelse - og han er blevet fyret af Nice og har betalt urets værdi til Dolberg.

Og nu hvor sagen endegyldigt er lukket, giver også træner Patrick Vieira sit besyv med.

- Tyveriet af Dolbergs ur er en meget uheldig episoder, og sådan nogle ting sker nogle gange. Heldigvis er Kasper Dolberg en klog knægt, der har håndteret situationen godt. Diaby begik en kæmpe fejltagelse. Nu har han fået en ny chance hos Paris FC, og den må han ikke forspilde, siger Patrick Vieira ifølge Nice-Matin.

Allerede fredag skal Kasper Dolberg i aktion for Nice, når holdet møder Paris Saint-Germain i Ligue 1. 

Nice ligger i øjeblikket nummer ni i den franske række med 13 point efter ni kampe - modstanderen fredag, PSG, fører rækken med 21 point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus