• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Ny træner til Cornelius? Bordeaux forhandler med portugiser

Foto: Getty Images

Bordeaux arbejder på at få ansat en ny træner, og måske kan det falde på plads allerede i denne uge.

Af Morten Jørgensen

Det går ikke særlig godt i Bordeaux lige for tiden. Den franske klub, der har Andreas Cornelius på lønningslisten, har blot vundet én af de seneste otte kampe, og snart kan Eric Bedouet formentlig se sig om efter et nyt arbejde.

Klubbens præsident lægger ikke skjul på, at der arbejdes på at få lokket Paulo Sousa til klubben.

- Vi er i forhandlinger, og vi er optimistiske. Vi vil være rigtig glade for at have ham her. En aftale er mulig denne uge, siger Joe Grosa til Canal+.

Paulo Sousa, der tidligere har stået i spidsen for klubber som Fiorentina, Basel og Leicester, er også blevet sat i forbindelse med jobbet som Roma-træner, der muligvis kan blive ledigt, hvis den italienske klub ryger ud af Champions League mod Porto.

De to klubber mødes i aften, og her er vil Paulo Sousa angiveligt være til stede på stadion, men i Bordeaux lader det ikke til at skræmme. Her regner man med, at portugiseren fremover skal uddele ordrer til blandt andre Andreas Cornelius.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.