• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Anders Dehn

Officielt: Cornelius skifter til FCK-modstandere

Dagen efter Andreas Cornelius "hjalp" FC København i Europa Leagues gruppespil ved at brænde straffespark, skifter han til en af FCK's modstandere: Bordeaux.

Af Anders Dehn

Andreas Cornelius kan se frem til endnu to kampe mod FC København. Han er netop blevet præsenteret i franske Bordeaux, der møder FCK i Europa League-gruppespillet.

Den danske landsholdsangriber har fået en lejeaftale for resten af sæsonen, og Bordeaux har indskrevet en købsoption i kontrakten. 

Så sent som torsdag aften var Cornelius tilbage i København, hvor han med Atalanta besøgte FCK i Europa League-playoff. Her endte danskeren med at blive den uheldige helt, da han brændte sit holds sidste spark i straffesparkskonkurrencen og dermed forærede Denis Vavro muligheden for at afgøre sagerne. Den mulighed lod stopperen ikke gå fra sig.

Foruden FC København og Girondins Bordeaux består Europa League-gruppen af Slavia Prag og Zenit Skt. Petersborg. 

Det tydede ellers på, at 25-årige Cornelius ikke ville slippe væk fra Atalanta i denne omgang. For ti dage siden skrev hans agent, Per Steffensen, et opslag på Facebook, hvor han beskyldte italienerne for at forlange en ublu pris for angriberen.

- Synd og ærgerligt at Cornelius tages som gidsel i en sag som denne, men det er ikke sjældent set, at klubledelser er kyniske, når en spiller kan handles, skrev han blandt andet.

Men Atalanta-ledelsen kom altså på andre tanker og har nu sendt Cornelius til Frankrig, hvor han bliver holdkammerat med Lukas Lerager.

Superliga

Mere Superliga

Fokus