• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Malte L. Nørgaard

Paris-profil drømmer om Neymar og Zlatan

Paris-profil drømmer om Neymar og Zlatan
Polfoto/Laurent Cipriani

Paris Saint-Germains Lucas Moura ser gerne, at klubben fremover kan stille med en angrebskæde, der både indeholder Zlatan og Neymar.

Af Malte L. Nørgaard

Zlatan Ibrahimovic og Neymar er utvivlsomt blandt verdens bedste angribere, og står det til Paris Saint-Germains offensivprofil Lucas Moura, så så han gerne dem alle tre samarbejde i fremtiden.

- Selvfølgelig, hvorfor ikke? Det ville være en stor ære at have så fantastisk spiller en som Neymar på holdet. Han er en fænomenal spiller, men det skulle være svært at lokke ham væk fra Barcelona, siger Lucas Moura.

Den 23-årige offensivspiller er sikker på, at trioen kunne komme til at lave mange mål for den franske storklub, hvis de skulle ende på holdet sammen.

- Jeg tror, at det kunne blive virkelig interessant. Det kunne være en god kombination, fortæller Lucas Moura.

Zlatan Ibrahimovic har lavet 30 mål i 37 kampe for Paris Saint-Germain i denne sæson, mens Neymar har lavet 23 mål i 35 kampe for FC Barcelona.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.