• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Paris Saint-Germain forlænger kontrakten med Tuchel

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain har annonceret, at Thomas Tuchel har underskrevet en kontraktforlængelse.

Af Morten Jørgensen

Sidste sommer overtog Thomas Tuchel styringen hos Paris Saint-Germain, der gav den tidligere Dortmund-træner en toårig kontrakt og en klar målsætning om at vinde Ligue 1 – men endnu vigtigere at vinde Champions League.

Den rige, franske storklub har vundet den hjemlige liga i overlegen stil, men derimod blev det til et tidligt exit i Champions League, men alligevel er Thomas Tuchel nu blevet belønnet med en ny aftale.

Således har Paris Saint-Germain annonceret, at tyskeren har underskrevet en etårig kontraktforlængelse, så han er bundet til klubben frem til sommeren 2021.

- Jeg er begejstret for at forlænge min kontrakt og mit engagement i Paris Saint-Germain. Jeg vil gerne takke bestyrelsesformanden og hele klubben for deres tiltro til mig og min stab, fortæller Thomas Tuchel til klubbens hjemmeside.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.