• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Paris Saint-Germain sejrede i regulær målfest

Paris Saint-Germain sejrede i regulær målfest
Foto: Cliff Hawkins/Getty Images

Paris Saint-Germain fik endnu en storsejr i Ligue 1, hvor Toulouse gæstede Parc des Princes.

Af Morten Jørgensen

Paris Saint-Germain er startet den nye Ligue 1-sæson helt forrygende. I de første to kampe blev det til en 2-0- og en 3-0-sejr, og søndag aften fik hovedstadsklubben yderligere tre point.

Toulouse kom på besøg på Parc de Princes, og de tog overraskende også føringen ved Max Gradel efter 18 minutters spil, men allerede inden pausen var Paris Saint-Germain foran. Neymar og Adrien Rabiot scorede målene. 

I anden halvleg var der specielt 15 minutter med fuld gang i sagerne. Først modtog Marco Verratti sit andet gule kort, og så øgede Edinson Cavani til 3-1, inden Christopher Julien bragte spænding ind i opgøret igen. 

Det varede dog kun kort, for Paris Saint-Germain lukkede kampen med scoringer af Javier Pastore og Laywin Kurzawa. I overtiden scorede Neymar sit andet mål til slutstillingen 6-2. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.