• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Sloth

Politiet dropper voldtægtsanklage mod Neymar

Neymar blev anklaget for voldtægt af en model, men det brasilianske politi har valgt ikke at sigte fodboldstjernen

Af Mikkel Sloth

I juni blev superstjernen Neymar beskyldt for voldtægt af den brasilianske model Najila de Souza. En anklage, som Neymar selv afviste og kaldte 'en fælde' med økonomiske motiver. 

Om sidstnævnte er sandt er ikke klart, men i hvert fald kan Neymar se frem til at undgå en tur i retten for af forsvare sig. Den brasilianske avis Globo skriver nemlig ifølge Ritzau, at det brasilianske politik har været ikke at rejse sigtelse mod Neymar.

Det sker efter sigende på grund af manglende beviser. Det er konklusionen efter en undersøgelse, som politiet i Brasilien igangsatte efter der blev indgivet en anmeldelse og voldtægt af Najila de Souza.

Neymar har hele tiden fastholdt sin uskyld og fortalt, at der var samtykke mellem parterne om det forhold, som skulle være foregået på hotellet Sofitel Paris Arc De Triomphe i Paris i midten af maj.

Selvom politiet vælger ikke at sigte Neymar, skal rapporten dog stadig forbi anklagemyndighederne, som fortsat har mulighed for at gå videre med sagen. Derfor kan PSG-stjernen endnu ikke videre sig helt sikker på, at sagen er endegyldigt droppet.

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Mere Superliga

Fokus