• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mads Aagurd

Problemer i Paris? Tuchel udelader Mbappé fra truppen

Foto: Getty Images

PSG-stjernen rejser ikke med til holdets kamp mod Nantes onsdag aften, og det efterlader spørgsmål.

Af Mads Aagurd

De franske mestre fik en ordentlig lussing af Lille, da de senest tabte med hele 1-5 på udebane. Efterfølgende var PSG-stjernen Kylian Mbappé heller ikke sen til at kritisere, og nu har træner Thomas Tuchel valgt at se bort fra angriberen til kampen mod Nantes.

- Vi kan tabe, men ikke med tre, fire eller fem mål. Vi skal vise mere karakter. Det er en af vores fejl, og det skal vi rette op på. Vi spillede som begyndere, og vi må stoppe med at tabe sådan her, sagde Mbappe efter nederlaget.

Efterfølgende var Tuchel ude og tage afstand fra Mbappes bemærkninger om manglende karakter, og det kan have fået større konsekvenser, eftersom franskmanden ikke er med i truppen.

- Han har spillet for meget. Han har spillet de sidste ni kampe i træk med ansvaret om altid at præstere. Det her var sidste chance for at spare ham, forklarer den tyske træner på pressemødet forud for kampen.

Kylian Mbappé, som altså ikke kommer i kamp onsdag aften, har i denne sæson scoret 27 mål i 26 kampe for den franske storklub i Ligue 1.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.