• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

PSG afkræfter rygter: Mbappé er også i klubben næste sæson

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain har i en officiel udmelding gjort det ganske klart, at Kylian Mbappé ikke forlader klubben.

Af Morten Jørgensen

Løse rygter har sendt Kylian Mbappé væk fra Paris Saint-Germain efter en kryptisk udtalelse søndag. Her fik den franske superstjerne fortalt, at han var klar til måske at tage mere ansvar i en anden klub.

Der er dog ingen grund til at tro på, at verdensmesteren kommer til at skifte klub i løbet af sommerens transfervindue. Paris Saint-Germain har tilsyneladende set sig nødsaget til at komme med en officiel udmelding, hvor storklubben bedyrer, at Kylian Mbappé også er i klubben næste sæson.

- Stærke forbindelser forener Paris Saint-Germain og Kylian Mbappé på andet år, og historien vil fortsætte næste sæson. Med en delt ambition om at markere PSG’s 50 års jubilæum og skrive en ny side i klubbens historie vil enhver stor spiller bidrage til kollektivet, lyder det fra Paris Saint-Germain på Twitter.

I denne sæson er Kylian Mbappé den mest scorende spiller i Ligue 1 med 22 mål.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.