• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

PSG-boss vil sælge Neymar til januar

Foto: Getty Images

Paris Saint Germain-sportsdirektør Leonardo vil have rygter og spekulationer om Neymar stoppet, skriver italiensk sportsavis.

Af Oliver Okstrøm

Neymars transfersaga er kun lige gået på pause i forbindelse med transfervinduet er lukket i. Men fortællingen om den brasilianske verdensstjerne er allerede i gang igen med henblik på et skifte til januar for ham.

Det melder den italienske sportsavis Tuttosport nu.

De peger på, at Paris Saint Germains sportsdirektør Leonardo meget gerne vil have Neymar i en ny klub så hurtigt som muligt. Det skyldes ifølge avisen, at rygter og spekulationer om spillerens fremtid er noget, som direktøren gerne vil have stoppet.

Hvis det ender med, at Neymar er til salg til januar, så ligner det, at det bliver en tæt kamp mellem de to store spanske klubber, FC Barcelona og Real Madrid. Den franske udgivelse France Football, har senest påpeget, at Real Madrid holder skarpt øje med udviklingen i Paris.

Blandt andet skulle Real Madrid-præsident Florentino Perez være i kontakt med Neymars inderkreds.

Neymar skiftede for lidt over to år siden fra Barcelona til Paris Saint Germain for 1,65 milliarder kroner, som gjorde ham til verdens klart dyreste spiller nogensinde.

Superliga

Mere Superliga

Fokus