• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

PSG-chef har fået nok: Jeg vil ikke have spillere med stjernenykker længere

Paris Saint-Germains klubpræsident vil ikke længere finde sig i stjernenykker fra klubbens profiler.

Af Victor Risager

Der kommer nye boller på suppen i Paris Saint-Germain fremover.

Storklubbens spillere skal fremover til at arbejde hårdt og indse, at de ikke er i Paris for at nyde livet. Og ellers kan de forlade klubben.

Det slår Paris Saint-Germains præsident, Nasser al-Khelaifi, i et interview med France Football.

- Jeg vil ikke have spillere med stjernenykker længere. Spillerne skal tage et større ansvar end tidligere. Det skal være anderledes. De skal lave mere og arbejde hårdere. De er ikke her for at nyde sig selv. Og hvis de ikke er enige, så er døren åben. Farvel, siger Nasser al-Khelaifi.

Til at hjælpe med at ændre på klubben har al-Khelaifi hentet Leonardo ind som sportsdirektør, og ham har præsidenten stor tiltro til.

- Jeg indså, at ændringerne var nødvendige, for ellers ville vi aldrig udvikle os. Leonardo får fuld kontrol over alt det sportslige. Han er min fyr. Han er utrolig, og jeg har fuld tiltro til ham. Hans naturlige autoritet bliver god for alle – især for spillerne, fortæller Nasser al-Khelaifi.

Tidligere har der angiveligt været uoverensstemmelser mellem Neymar og Edinson Cavani, der skændtes om, hvem der skulle sparke straffespark. Derudover har der gentagende gange været rygter om, at enten Neymar og Kylian Mbappe kunne tænke sig at forlade klubben.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus