• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Sloth

PSG desperate efter at beholde Rabiot - men han vil til Barca

PSG desperate efter at beholde Rabiot - men han vil til Barca
Foto: Clive Rose/Getty Images

Adrien Rabiot skal snart beslutte, hvor han vil fortsætte karrieren. Han nuværende klub Paris Saint-Germain vil meget gerne beholde ham, men er se selv klar på at prøve sig af i FC Barcelona

Af Mikkel Sloth

I Paris Saint-Germain har de i længere tid siddet med lidt af en hovedpine. Den franske stjerne Adrien Rabiot har nemlig været utrolig svær at overtale til en kontraktforlængelse. Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2019, og på trods af ihærdige forsøg og flere tilbud, har han endnu ikke sat sin signatur på en ny kontrakt.

En af hovedårsagerne af franskmanden ønske om at prøve sig af i en større liga end den franske. Her er La Liga og i særdeleshed FC Barcelona midtbanespillerens foretrukne destination. Det beretter spanske Sport.

I Barcelona vil man også gerne skrive under med Rabiot, og de venter tålmodigt på, at det bliver januar. Til den tid står det nemlig Adrian Rabiot frit for, at skrive kontrakt med en anden klub. 

Men i Paris har man endnu ikke opgivet håbet. Derfor vil de gøre alt i deres magt for at holde på deres stjernespiller. Han er senest blevet tilbudt en treårig kontrakt, der sikrer ham årsløn på næsten 70 millioner kroner plus bonusser. Men det er ikke nok for Rabiot, der som minimum kræver 75 millioner plus bonusser for at skrive under.

På grund af et loft i lønbudgettet er det dog ikke sikkert, at den franske storklub kan honorere det lønkrav. De kan derfor blive tvunget til at se Rabiot skifte transferfrit næste sommer. Men de vil som minimum indtil januar gå meget langt, for at holde ham i klubben, så FC Barcelona ikke få fingrene i ham.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - OB

Direkte bronzekamp i Esbjerg, hvor OB er på jagt efter den første sejr i mesterskabsspillet.

Mere Superliga

Fokus