• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Johan Haarløv

PSG køber talentfuld back i Lille

PSG køber talentfuld back i Lille
Illustration

Paris Saint-Germain har været på rov i Lille og sikret sig det 19-årige talent Lucas Digne for 115 millioner kroner. 

Af Johan Haarløv

Paris Saint-Germains nye træner, Laurent Blanc, afslørede ved præsentationen af Edinson Cavani som ny spiller i klubben, at det ikke var slut med at handle denne sommer. Og han er en mand af sit ord. PSG fiskede i går den 19-årige venstre back Lucas Digne i Lille for 115 millioner kroner og har samtidig udstyret ham med en fem-årig kontrakt. 

Selvom Digne er ung, har han længe gjort sig bemærket som en af Ligue 1's bedste backs, og det er der blevet lagt mærke til. Lille-spilleren blev det meste af sidste sæson sat i forbindelse med et skifte til Premier League, hvor Newcastle og Manchester United skulle have været stærkt interesserede. Den engelske interesse tonede dog ud hen over sommeren, og i stedet er han altså endt i den franske hovedstadsklub, hvilket han er utrolig tilfreds med. 

- At spille i PSG med fantastiske spillere er en drengedrøm, der går i opfyldelse, det er en fryd. Efter at være blevet verdensmester med det franske U20-landshold, har jeg haft en fantastisk sommer. Men jeg vil gerne takke klubbens ledelse for dens tillid til mig, siger Digne til PSG's hjemmeside. 

I PSG skal Digne kæmpe med brasilianske Maxwell om spilletid på venstre backen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus