PSG-træner: Zlatan-fremtid afsløres snart
2016-02-19 18:41
Foto: Francois Mori/Polfoto

PSG vil snart melde ud, hvordan fremtiden ser ud for Zlatan Ibrahimovic, fortæller klubbens træner Laurent Blanc.

Svenske Zlatan Ibrahimovic har rundet 34 år. Dermed er karrieren i sit efterår, men det er ikke til at mærke omkring superstjernen fra franske PSG. Han er nemlig et brandvarmt navn på transfermarkedet, og rygterne tager til. Til sommer udløber angriberens kontrakt nemlig, men så lang tid går der næppe, før offentligheden kender fremtiden for Zlatan. 

Det vurderer PSG nu selv, hvor træner Laurent Blanc udtaler sig. Han har endnu ikke nogen idé om, hvorledes fremtiden kommer til at se ud for den svenske stjerne. Der går dog ikke længe, før storklubben har nyt: 

- Vi ved endnu ikke, hvad Zlatan Ibrahimovic gerne vil og ikke vil. Dette er en helt afgørende faktor. Inden længe vil i dog komme til at kende hans beslutning, for når den er fast, skal vi nok melde noget ud herfra klubben. Zlatan og PSG var rigtig gode mod Chelsea. Han spillede rigtig godt, og som jeg ser det, er han ikke langt fra sin bedste form fysisk, siger Laurent Blanc på et pressemøde. 

Zlatan har på det seneste været rygtet til flere destinationer. AC Milan er en mulighed med henblik på comeback, mens også USA og MLS lokker. Premier League er også en mulighed for svenskeren, hvor Chelsea tidligere har meldt interesse.

SENESTE NYT...
OP | NED