PSG vandt den franske pokal
Ligue 1

Mod den helt store overraskelse i form af Les Herbiers vandt PSG tirsdag aften den franske pokalturnering.

Det var David mod Goliat, da tredjedivisionsklubben Les Herbiers stod over for stormagten PSG i den franske pokalfinale.

Der skulle gå 26 minutter af kampen, før PSG tog det første stik mod sejren. Giovani Lo Celso fandt nemlig vej til netmaskerne her og sendte dem foran 1-0.

Sådan var stillingen ved pausen, og det endelige dødsstød kom med et kvarter tilbage.

Her scorede Edinson Cavani på straffespark, og så virkede det blot som en formalitet at spille det sidste af kampen, førend PSG kunne kåres som vindere af pokalturneringen.

Således vandt PSG pokalen med 2-0 over Les Herbiers, og den franske storklub har dermed nu vundet The Double.